Ads Top

Philips Hue krijgt nieuwe lampen

Philips introduceert vandaag nieuwe LivingColors en LightStrips, 'Friends of Hue', - die verbinding kunnen maken met slimme lichtinnovatie Philips Hue, waarbij LED-licht in huis met behulp van een app op een smartphone of tablet bediend wordt.
Friends of Hue zijn producten of apps, gecreëerd door Philips of door een onafhankelijke ontwikkelaar, die geïntegreerd kunnen worden in en naadloos samenwerken met het Hue verlichtingssysteem. Met Friends of Hue versterkt Philips de mogelijkheden om licht te voelen en te beleven, van het overbrengen van de TV-beleving naar de hele woonkamer, tot het met licht tot leven brengen van verhalen, waardoor deze nog magischer worden.
De nieuwe Friends of Hue, LivingColors Bloom en LightStrips, zijn inspirerende manieren om licht te beleven; ze kunnen verbonden worden met Philips Hue zodat met behulp van de app een indrukwekkende beleving gecreëerd kan worden waarin licht, kleur en zelfs muziek bijeenkomen om ogenblikkelijk de sfeer in de woning om te vormen.
De nieuwe LivingColors Bloom Friend of Hue is een compact, draagbaar en slim armatuur dat verbinding kan maken met de Philips Hue-app en zo meer dan 16 miljoen verschillende manieren biedt om een kamer met één swipe te kleuren. Deze flexibele lichtbron kan overal ingezet worden waar nodig: bijvoorbeeld om accenten toe te voegen, een ruimte te verlichten met een overvloed aan kleur of een wand te bestrijken met verbluffende tinten. Met een lichtopbrengst tot 120 lumen kan een favoriete plek geaccentueerd worden en de intensiteit geleidelijk verlaagd worden om de ruimte te hullen in zachte, soepel verlopende tinten.
Met IFTTT (If This Then That), de automatiseringsdienst via internet, kan de nieuwe LivingColors Bloom Friends of Hue ingesteld worden op geleidelijk van kleur veranderen naarmate de zon ondergaat. Dat helpt bij het creëren van een ontspannende sfeer in de avond. Dankzij de op Hue gebaseerde 'geofencing'-functie kan de smartphone of tablet detecteren dat of de gebruiker bijna thuis is en vervolgens het armatuur triggeren om automatisch een 'welkom thuis'-tint in te schakelen.
De LightStrips Friends of Hue is innovatief ontworpen voor het leveren van 'indirect' licht dat gebogen en bevestigd kan worden op elke manier naar persoonlijke voorkeur. 16 miljoen kleuren zijn mogelijk om het licht aan te passen aan het moment. Met deze LightStrips is het gemakkelijk om frappante architecturale eigenschappen beklemtonen in de woning, bijvoorbeeld een meubelstuk of decoratief element. Deze 2 meter lange LightStrips zijn flexibel: ze kunnen onder een plank geplaatst worden om diepte te geven aan de kamer, onder de TV om de kijkbeleving te accentueren, of gewikkeld rondom een favoriet schilderij om de woning een vleugje designflair te verlenen.
De Ambilight Friends of Hue-app voor Androïd en iOS smartphones en tablets breidt de TV-beleving uit naar de hele woonkamer. De app opent talloze mogelijkheden voor het creëren van unieke sferen met behulp van licht, en voor het leveren van een sterkere kijkbeleving waarin de kijker wordt ondergedompeld doordat de kleur van de Hue-lampen in de kamer zich aanpast aan wat er verschijnt op het TV-scherm.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.