Ads Top

EVA Optic LED onderwaterverlichting voldoet aan veiligheidsnorm

EVA Optic is de enige fabrikant van LED onderwaterverlichting met een assortiment dat aantoonbaar voldoet aan de NEN veiligheidsnorm voor onderwaterverlichting. Norm NEN-EN-IEC 60598-2-18 wordt in Europa en het grootste deel van de wereld erkend als dé veiligheidsstandaard voor onderwaterverlichting. 

EVA Optic, Nederlandse fabrikant van LED verlichtingsoplossingen voor zwembaden en sportaccommodaties, heeft onlangs haar complete assortiment LED onderwaterverlichting laten testen door Nederlandse IEC erkend testinstituut DEKRA (voorheen KEMA). De onderwaterverlichting is getoetst aan de internationale standaard voor onderwaterverlichting, EN 60598-2-18.
Testen op deze norm is niet verplicht, wat betekent dat de overgrote meerderheid van fabrikanten van onderwaterverlichting hun verlichting niet laat testen op de standaard. EVA Optic heeft ervoor gekozen om alle onderwaterlampen te laten testen om de kwaliteit van EVA Optic LED onderwaterverlichting inzichtelijk te maken.

De LED onderwaterlampen werden getest op elektrische veiligheid (SELV), waterdichtheid (IPX8/IP68), isolatie klasse (III), slagvastheid, mechanische sterkte, weerstand tegen hoge druk, thermische beveiliging en brandveiligheid.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.