Ads Top

Jumbo Foodmarkt verlicht met Philips LED-winkelverlichting

Jumbo Foodmarkt heeft vandaag haar deuren feestelijk geopend in Breda. Deze voor Nederland unieke supermarkt biedt met 35.000 producten het meest uitgebreide foodassortiment van Nederland en is als eerste winkel in Nederland verlicht door Philips' nieuwste innovatie in LED-winkelverlichting.
Philips lichtontwerpers Wibeke Vandevelde-Pollé en Ruud Bagen leggen uit: "We hebben het versgedeelte van de winkel contrastrijk en sfeervol neergezet door het gebruik van LED-spots op een grid van spanningsrail. Hierdoor ontstaat een dynamische winkelervaring waarbij verschillende werelden gecombineerd worden."
Mens en product staan centraal bij het interieurontwerp van de winkel. Boodschappen doen wordt hier een belevenis en de verlichting draagt daaraan bij. Naast de bijzondere producten die te koop zijn, heeft Jumbo Foodmarkt tientallen koks en vakspecialisten die ter plaatse nationale en internationale gerechten bereiden die meegenomen kunnen worden of kunnen worden gegeten in het sfeervolle Foodmarkt Café.
"Boven een kookeiland hangen passende pendelarmaturen die het gebied versterken en benadrukken. De kruidenierswarensectie is dan weer verlicht met een heldere oplossing door gebruik van LED-lichtlijnen," aldus Philips lichtontwerpers Vandevelde-Pollé en Bagen.
Jumbo Foodmarkt Breda is de eerste winkel in Nederland die gebruik maakt van Philips' nieuwe ExactEffect LED-spots; ze geven een uitstekende lichtkwaliteit en door de geoptimaliseerde lichtverdeling is de lichtbundel breder en zijn er minder lichtarmaturen nodig in de winkel.
De totale winkel is voorzien van LED waardoor Jumbo Foodmarkt in Breda 25 procent minder energie zal verbruiken aan verlichting, vergeleken met een standaard Jumbo filiaal

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.