Ads Top

AtexLicht lanceert lichtcatalogus

Vanaf vandaag kunnen verouderde lichtcatalogi in de papierbak. Met de lancering van de grootste online bibliotheek van lichtcatalogi creƫert AtexLicht uit Raamsdonksveer een eenvoudige toegang tot alle actuele documentatie van Europese verlichtingsmerken. Met de komst van deze online LichtBibliotheek is iedereen, die vanuit zijn professie behoefte heeft aan informatie, verzekerd van een actueel totaal aanbod.
Directeur Louis de Wit deelt zijn visie: “De markt verandert, informatie moet ieder moment van de dag snel en eenvoudig beschikbaar zijn. Daarnaast moet deze informatie up to date zijn. Dit vraagt om een vernieuwde informatie voorziening. Internet is de weg waarlangs deze informatie de markt bereikt. LichtBibliotheek.nl is geen webwinkel, het is een informatieplatform voor de lichtprofessional.”
De LichtBibliotheek is de grootste digitale verzameling van lichtcatalogi. Een team van specialisten maakt het mogelijk om de laatste informatie van lichtmerken online te raadplegen. Door deze continue aanvullingen en updates is alle informatie actueel. Binnen de LichtBibliotheek heeft ieder lichtmerk een gelijke presentatievorm en een objectieve omschrijving van het assortiment. Geen enkel lichtmerk heeft een voorkeurspositie. Via een alfabet van verlichtingsmerken is zoeken snel en eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.