Ads Top

LED-dagrijverlichting voor Volkswagen Polo, Golf en Touran

LED-dagrijverlichting is voortaan standaard op Polo-, Golf- en Touran-modellen met Bi-Xenon-verlichting. De LED-dagrijverlichting zorgt voor een nog betere zichtbaarheid in het verkeer. Bovendien hebben de energiezuinige lichtdiodes een langere levensduur dan conventionele dagrijverlichting.
De LEDs die de dagrijverlichting verzorgen, zijn geïntegreerd in de koplampunits. Door hun rangschikking vormen ze samen een driedimensionale lichtboog.
Vergeleken met conventionele dagrijverlichting heeft LED-technologie belangrijke voordelen. Om te beginnen verbetert het de zichtbaarheid. Dat geldt vooral onder winterse omstandigheden. Daarbij zijn LEDs energiezuinig en hebben ze een zeer lange levensduur. De LED-dagrijverlichting vóór wordt standaard geleverd in combinatie met de optionele Bi-Xenon-verlichting. Dit adaptieve lichtsysteem past de lichtopbrengst en spreiding automatisch aan de omstandigheden aan. Bi-Xenon-verlichting met LED-dagrijverlichting is bij de Golf en de Touran inbegrepen in het aantrekkelijke Advance-pakket. Het is echter ook als individuele optie leverbaar, zoals bij de Polo.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.