Ads Top

Accountants rijden 'Lichtjesroute' als chauffeur

Voor vele Eindhovenaren is de Lichtjesroute al sinds jaar en dag een jaarlijks vast terugkerend evenement. Voor een grote groep mensen is dat door omstandigheden, zoals ouderdom en gezondheidsproblemen, minder vanzelfsprekend. Om deze mensen alsnog de mogelijkheid te bieden om de Lichtjesroute te zien, traden medewerkers van BDO Accountants & Adviseurs op de avond van 5 oktober jl. op als chauffeur.
Meer dan 50 hulpbehoevenden gaven zich op voor de rondrit, die BDO samen met het Rode Kruis Eindhoven e.o. organiseerde. De accountants haalden de deelnemers thuis op en reden met hen de befaamde Lichtjesroute. Na afloop verzamelde iedereen bij het Rode Kruis-gebouw en werd gezellig nagepraat. Uiteraard werden de deelnemers ook weer thuis afgezet. De Eindhovense BMW- en Mini-dealer Van Laarhoven stelde voor de gelegenheid een aantal prachtige bolides ter beschikking.
Harald Elissen van BDO licht toe waarom zijn collega's en hij hebben meegedaan met deze actie: "Ten eerste om zodoende een goede daad te verrichten voor de medemens die het niet zo makkelijk heeft als wij zelf. Ten tweede in het kader van teambuilding: het is nog leuker om samen met je collega's iets goeds te doen voor een ander dan alleen. Ten derde is het gewoon leuk om de Lichtjesroute te rijden! Het enthousiasme waarmee mijn collega's zich aanmeldden voor deze actie was dan ook groot."

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.