Ads Top

LED schijnwerperoplossing Philips

Philips gaat mensen die weinig of geen toegang hebben tot elektriciteit in staat stellen tot ver in de nacht sport te beoefenen of te bekijken met ’s werelds eerste speciale LED-schijnwerperoplossing (met intense lichtbundels) op zonne-energie.

Op dit moment zijn ongeveer 1,6 miljard mensen op de wereld niet in staat om zich aan te sluiten op een normale elektriciteitsvoorziening. Het nieuwe systeem van Philips stelt gemeenschappen in zowel ontwikkelings- als ontwikkelde markten in staat ook na zonsondergang deel te nemen aan sociale, educatieve, culturele en commerciële activiteiten; en dat geldt ook voor de populairste sport ter wereld, voetbal.

Het systeem, dat vandaag werd geïntroduceerd op gelijktijdige persconferenties in Nederland en Zuid-Afrika, is verkrijgbaar als een volledig draagbare oplossing. Gebruikmakend van de allernieuwste energiezuinige LED verlichtingstechnologie kan het systeem terreinen tot 40x20 m verlichten met een helder wit licht. Geavanceerde accu’s leveren tot acht uur schijnwerperlicht op een enkele zonnelading; dat komt overeen met twee of drie hele avonden voetballen of trainen. Het systeem is ook uiterst duurzaam, met een robuuste vormgeving die bestand is tegen de zware ontberingen die het leven stelt in enkele van de meer uitdagende en afgelegen gebieden in de wereld.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.