Ads Top

Belkin lanceert slimme lichtschakelaar

Belkin heeft de WeMo-lichtschakelaar aangekondigd, een lichtschakelaar die je via een internetverbinding kan bedienen met smartphone of tablet, zodat je de verlichting in de woning aan of uit kunt doen. De WeMo-lichtschakelaar is het nieuwste product in de reeks eenvoudig te bedienen WeMo-huisautomatiseringsproducten van Belkin die er met behulp van Wifi voor zorgen dat 'uw woning in de palm van uw hand ligt'.
De WeMo-lichtschakelaar vervangt een bestaande lichtschakelaar en wordt zo aangesloten op het elektriciteitsnet in de woning. Zodra de lichtschakelaar is geïnstalleerd, kunt je alle lampen die ermee in verbinding staan aan- en uitzetten, zelfs op een ingepland tijdstip, met behulp van uw smartphone of tablet. Ook kun je WeMo gebruiken om tal van online diensten te activeren, zoals e-mail en Facebook. De WeMo-lichtschakelaar wordt bediend via dezelfde WeMo-app als de WeMo-switch en de WeMo-bewegingssensor, zodat u alle aangesloten apparaten in de gaten kunt houden vanaf dezelfde locatie.
De WeMo-lichtschakelaar is vanaf de zomer van 2013 leverbaar. Rond deze tijd zal deze lichtschakelaar ook Android 4.0 ondersteunen. De exacte datum zal tegen die tijd bekend gemaakt worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.