Ads Top

LED-verlichting op Oude Veiling

Op 12 december is op bedrijventerrein De Oude Veiling in Zwaag gestart met het vervangen van de oude tl-verlichting door led-lampen. Het is het eerste project in Hoorn waarbij straatverlichting plaats maakt voor energiezuinige led-verlichting.
In 2010 zijn de gemeente Hoorn, het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, de Hoornse Ondernemers Compagnie en Parkmanagement Hoorn gestart met een reeks verbeteringen op het bedrijventerrein De Oude Veiling. Daarbij zijn de wegen, de groenvoorziening en de parkeergelegenheid al aan bod gekomen. Het vervangen van de verlichting is een van de laatste werkzaamheden aan De Oude Veiling.
LED-verlichting verbruikt minder energie en heeft een langere levensduur dan andere lichtbronnen, zoals gloeilampen en tl-verlichting. Dankzij de dimfunctie wordt tussen 24:00 en 06:00 uur de felheid van het licht teruggeschakeld. Dit kan omdat er in deze nachtelijke uren vrijwel geen
mensen op het bedrijventerrein komen. Dit bespaart nog meer energie. Het terug schakelen gebeurt om 24.00 uur, zodat cursisten van de dansschool veilig naar huis kunnen. Er blijft na 24:00 uur nog genoeg licht branden om De Oude Veiling zo veilig mogelijk te houden.

1 opmerking:

  1. It’s actually a great and helpful piece of information. I am glad that you simply shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.
    Carson sirens sale

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.